Sense comentaris encara

SESSIÓ 22-CELEBREM LA PASQUA

LA BELLA HISTÒRIA DEL PETIT GRA DE BLAT  (Jorguensen)

El petit gra de blat era feliç, molt feliç, ben calentó en una pila de blat al fons del magatzem on tot just passa un petit corrent d’aire que permet de respirar ben bé.

Mai una gota de pluja ha mullat la pila de blat. Els altres grans són molt simpàtics, molt polits, són uns bons amics.

Quan el petit gra de blat feia la seva pregària, donava gràcies al Senyor: “Gràcies Déu meu, soc tan feliç que voldria que això durés per sempre”.

Però un dia, hi hagué un gran rebombori al magatzem. Arriben dos homes amb grans pales a les mans, i el nostre petit gra de blat veu, ara un racó de cel blau, ara unes flors de tots colors, ara una papallona o una Marieta… És realment bonic, molt més bonic que el magatzem.

Ben aviat, tothom s’atura al costat d’un camp ben llaurat. Sense contemplacions, els homes, aboquen la pila de blat en un racó del camp. S’ha sentit un xoc ! Però és fresc, s’està bé…  El gra de blat, té temps de fer un apetita pregària: “Déu meu, voldria quedar-me aquí, a la fresqueta, tan de temps com sigui possible…”

Però sense saber com, el gra de blat s’enfonsa dins la terra… És tot fosc, és humit… el petit gra de blat s’ofega… el fred penetra el més profund d’ell mateix. Encara fa una darrera pregària: Déu meu s’ha acabat, em moriré…”

Però heus ací, que passa una cosa extraordinària! El petit gra de blat se sent travessat per una força immensa… això esclata » I es converteix en un petit brot de blat, després una petita tija, que puja… que puja… forada la terra… i esdevé una magnífica espiga, amb el menys una seixantena de petits grans de blat! I tots junts diuen la seva pregària: “Gràcies, Déu meu, Tu ens dones la vida!”.

sessio22 CELEBREM LA PASQUA

Publicar un comentario