Sense comentaris encara

CELEBRACIÓ CENDRA

Aquest dissabte a la catequesi hem celebrat el començament de la Quaresma, amb una dinàmica i la imposició de la Cendra.

La dinàmica: PATRULLA SARDINA – OPERACIÓ EN BUSCA DEL TRESOR MÉS GRAN

Hem treballat tres de les obres de misericòrdia, amb els nostres amics de la patrulla sardina:

SERÈ – El meu nom significa sec àric- i l’obra de misericòrdia que ens proposa és DONAR BEURE AL QUI TÉ SET- el missatge que ens vol fer arribar és NO MALGASTAR L’AIGUA.

És un gat que intenta no malgastar sempre avisa als seus amics perquè tanquin l’aixeta mentre es renten les mans, les dents, quan esbandeixen els plats… Triga poc a banyar-se o es dutxa i sempre beu molta aigua per estar ben hidratat

COSME – El meu nom vol dir polit- i l’obra de misericòrdia que ens proposa és VESTIR EL DESPULLAT el missatge que ens vol fer arribar és que s’ha de CUIDAR LA ROBA.

És un gat molt polit, sap que anar ben net és important. Mira sempre de recordar als seus companys que no llencin la roba a terra, que la recullin, si està bruta la posin al cossi de la roba bruta, i que la desin ben plegadeta als calaixos o als armaris. Quan la roba no ens vagi bé la podem donar a algú de la família, o a Càritas, perquè es pugui aprofitar. Hem d’evitar tenir més del necessari.

GISELA- El meu nom vol dir ostatge- i l’obra de misericòrdia que ens proposa és VISITAR ELS PRESOS- que la traduirem en PORTAR-SE BÉ.

La gateta Gisela fa cas a la primera de les coses que li diu la seva mestressa, i ajuda als seus amics a fer com ella.

 

 

 

 

Publicar un comentario